+40 741 179 767
office@creativetm.ro

Totemuri / piloni

Structuri de sine-stătătoare, care reușesc să atragă atenția de la distanță asupra mesajului dumneavoastră.  

TOTEMURI / PILONI DE EXTERIOR

Fie că trebuie să ghidați traficul într-o parcare, sau doriți să vă expuneți logo-ul în așa fel, încât să fie vizibil de la distanțe mari,instalațiile independente de tip totem / pilon pot fi soluția ideală pentru aceste scenarii.

Ele se bazează pe structuri independente metalice, zincate, din aluminiu sau inox, în funcție de necesități, pot avea fețe de aluminiu compozit, plexiglas, poliplan tensionat, aluminiu, cupru, alamă, inox sau sticlă, și pot fi combinate cu alte tipuri de elemente pe care le putem produce (elemente iluminate si/sau volumetrice, printuri, etc), ceea ce le face deosebit de versatile și eficiente. 

TOTEMURI / PILONI DE INTERIOR

Versiunea de interior a coloanelor de mai sus, totemurile/pilonii de interior pot fi confectionate și ele pe structuri metalice diverse, și pot de asemenea avea fețe aluminiu compozit, plexiglas, aluminiu, cupru, alamă, inox sau sticlă, în funcție de destinație și de estetica dorită. Pot de asemenea avea elemente iluminate și elemente volumetrice aplicate sau încastrate. 

Creative Media S.R.L.

CIF RO17021091 
RC J35/3693/2004

Bulevardul Industriei nr. 2/B, Timișoara, TM

Contabilitate:  +40 759 011 101
office@creativetm.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram