+40 741 179 767
office@creativetm.ro

Servicii conexe

Gravură și debitări CNC mecanice sau laser, colantări diverse, grafică și previzualizări 2D și 3D, dar și alte servicii.

GRAVURĂ ȘI DEBITĂRI LASER

Putem prelucra laser o varietate de materiale, precum plexiglas, ABS, polipropilenă celulară, PET, lemn, placaj, MDF, HDF, piele, carton.

Vă stăm întotdeauna la dispoziție cu consultanță și recomandări, dacă aveți un proiect care ar putea necesita acest tip de prelucrare. 

DEBITARE ȘI FREZĂRI CNC MECANICE

Putem debita și freza materiale plastice (PMMA, PVC, policarbonat compact), plăci de aluminiu compozit, lemn, MDF și HDF inclusiv la grosimi mai mari, alamă, cupru și aluminiu.

Dimensiunile mesei de lucru sunt 2000x3000mm, dar la nevoie putem prelucra și bucăți mai mari - vă stăm la dispoziție pentru întrebări în acest sens.

DEBITĂRI DE POLISTIREN, CU FIR ÎNCINS

Dacă aveți nevoie de elemente tridimensionale din polistiren, cu geometrii relativ simple (dar nu numai), ne bucurăm să vă informăm că vă putem ajuta.

Debităm polistiren extrudat și expandat, atât din coli standard, dar și din blocuri la comandă, la dimensiuni de până la 1200x1200x1200 mm. Echipamentul este dotat cu  placă turnantă și cu mișcare independentă a brațelor, ceea ce împinge mai departe limitele a ceea ce se poate tăia.   

COLANTĂRI

Înfoliem cu materiale autoadezive pe orice obiecte care permit acest lucru, de la personalizarea unui lot de laptopuri, până la colantări complete auto sau înfolieri de vitrine sau fațade de aluminiu compozit.

Materialele folosite în acest scop sunt adecvate fiecărei aplicații în parte, folii autocolante profesionale.

GRAFICĂ ȘI PREVIZUALIZĂRI 2D/3D

Dacă e nevoie, vă stăm la dispoziție cu servicii de grafică și punem în acest sens la bătaie pregătirea și experiența acumulate (și aplicații profesionale) în materie de grafică publicitară (bitmap și vectorială).

Iar pentru a vă ajuta să decideți în legătură cu reclama dumneavoastră, când situația o cere vă putem oferi servicii de previzualizare cu modele și randări 3D.

ALTE SERVICII

Să zicem că v-am convins și doriți să comandați ceva, dar nu știți cum ar ajunge produsele la dumneavoastră, sau nu le puteți monta în regie proprie. Nu vă faceți probleme!

Chiar și în cazul în care din cauza dimensiunilor nu vă putem expedia prin curierat produsele (ambalate adecvat pentru a nu se deteriora, desigur), oferim servicii de transport pentru materialele dumneavoastră și, desigur, vă stăm la dispoziție cu servicii de montaj specializat (și, la nevoie, de neutralizare a reclamelor existente).

Creative Media S.R.L.

CIF RO17021091 
RC J35/3693/2004

Bulevardul Industriei nr. 2/B, Timișoara, TM

Contabilitate:  +40 759 011 101
office@creativetm.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram