+40 741 179 767
office@creativetm.ro

Printuri 
outdoor

Imprimări de format mare și foarte mare, pe suport flexibil, rigid sau autoadeziv, cu utilizare în exterior. 

PRINTURI PE MESH & BANNER

Printurile outdoor cele mai raspandite, bannerele și mesh-urile pot fi considerate cel mai ieftin tip de reclamă outdoor, cu utilizare pe termen scurt și mediu.

Ambele sunt țesături flexibile acoperite cu un strat de subțire de PVC, dar în timp ce anumite tipuri de banner pot avea miez opacizant și pot fi imprimate pe ambele fețe, mesh-ul prezintă perforații care permit acoperirea ferestrelor clădirilor fără împiedica semnificativ pătrunderea luminii. 

Prin procedeul de termosudare se pot obține printuri de dimensiuni impresionante (de zeci și chiar sute de metri pătrați), în special pe mesh.  Produsele din banner sau mesh printat se livrează cu finisări specifice, întărituri și capse pentru montaj.
  • Print outdoor - Mesh de mari dimensiuni

PRINTURI OUTDOOR PE SUPORT RIGID

La Creative Media printăm UV pe aproape orice suport rigid. Tehnologia permite imprimare pe PVC, print pe plexiglas, plăci de metal, aluminiu compozit, lemn, polipropilenă celulară, PET. 

Limitările legate de dimensiuni se pot depăși prin îmbinare, și desigur putem finisa printurile cu un strat de laminat transparent sau lac pentru protecție. 

Prin debitare CNC sau laser se pot obține forme neregulate și/sau folosi structuri de rigidizare pentru a obține panouri de mari dimensiuni. 

PRINTURI AUTOADEZIVE

Pentru printurile autoadezive de exterior folosim un spectru larg de folii autocolante special concepute în acest scop.  

Pentru aplicațiile pe suprafețe vitrate, unde se dorește pătrunderea luminii și păstrarea vizibilității spre exterior, printurile pe folie de tip One Way Vision (perforată, cu adeziv negru) sunt soluția cea mai potrivită.

Pentru efecte deosebite, putem printa pe folie transparentă, inclusiv cu cerneală albă, și pe folii care imită sticla sablată.

Pentru a spori durata de viață a acestor printuri recomandăm protejarea cu folii de laminat speciale pentru fiecare aplicație.   

Creative Media S.R.L.

CIF RO17021091 
RC J35/3693/2004

Bulevardul Industriei nr. 2/B, Timișoara, TM

Contabilitate:  +40 759 011 101
office@creativetm.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram