+40 741 179 767
office@creativetm.ro

Politica de Confidențialitate

Clienții/Utilizatorii/Cumpărătorii furnizează în mod voluntar informațiile personale. Datele sunt utilizate de către Creative Media S.R.L.. Sunt solicitate și folosite informațiile necesare pentru a identifica Clientul și a executa comanda.

Fiecare Client are dreptul de a vizualiza datele pe care le-a furnizat sau le-a actualizat. Fiecare client beneficiază, de asemenea, de drepturile care decurg din legea cu privire la protecția datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt protejate în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, pentru a preveni accesul terțelor persoane.

Deasemenea, activitatea www.creativetm.ro este în deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României.

În cazul în care Clientul este de acord, cu consimțământul acestuia, datele cu caracter personal vor fi prelucrate de către Vânzător pentru a informa Clientul despre produsele noi, promoții și servicii disponibile.

Clienții au dreptul de a verifica datele lor cu caracter personal, de a le schimba și de a solicita eliminarea acestora.

Creative Media S.R.L.

CIF RO17021091 
RC J35/3693/2004

Bulevardul Industriei nr. 2/B, Timișoara, TM

Contabilitate:  +40 759 011 101
office@creativetm.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram