+40 741 179 767
office@creativetm.ro

Litere volumetrice

Brandul dumneavoastră, reprezentat în trei dimensiuni, soluția perfectă pentru a ieși în evidență. 

LITERE VOLUMETRICE LUMINOASE

De la 12 cm (cele mai mici pe care le-am confectionat) pana la 3 m inaltime (cele mai inalte pe care le-am construit pana acum, elementele volumetrice luminoase independente sunt probabil una dintre cele mai impresionante și versatile moduri de a vă pune în valoare mesajul.  Fie că doriți să vă personalizați un perete interior, sau aveți nevoie de ceva care să vă prezinte brandul pe un rooftop, totul arată mai bine în 3D. 

Toate tipurile de reclame luminoase produse de Creative Media sunt iluminate LED, fapt care crește fiabilitatea sistemelor și scade costurile de exploatare. 

ELEMENTE VOLUMETRICE CONSTRUITE

Putem confecționa elemente volumetrice dintr-o gamă variată de materiale, în funcție de aplicație, de look și de buget - astfel, producem litere (și nu doar) din materiale plastice (PVC, plexiglas), cu canturi metalice (oțel sau aluminiu vopsite, în special pentru dimensiuni mari și rezistență crescută la intemperii), sau din metale aparente, 'nobile' (alamă, cupru, inox), iluminate sau nu. Trebuie doar să vă decideți. 

Și vă putem ajuta chiar și în această privință cu recomandările noastre.

ELEMENTE VOLUMETRICE MASIVE

Spre deosebire de literele volumetrice construite, acest tip de element volumetric este confecționat dintr-un singur bloc de material, prelucrat CNC (decupare, frezare, debitare laser). 

În acest sens, cele mai cunoscute (și budget friendly) sunt de departe elementele volumetrice din polistiren, dar putem produce elemente volumetrice din PVC, MDF, lemn, sau plexiglas, într-o varietate mare de finisări. Includem aici și literele volumetrice luminoase din material de tip LED block, ideale pentru spațiile de interior.    

ELEMENTE VOLUMETRICE TERMOFORMATE

În cazul în care este nevoie de geometrii complexe, cu reliefuri rotunjite, sau de elemente cu un preț mic pe bucată, dar cu un numar mare de bucăți, obiectele termoformate cu vacuum ar putea fi soluția ideală. 

În acest mod se pot realiza obiecte cu forme organice, inclusiv din materiale care se pretează la iluminarea din interior, de exemplu pentru cornetul acela de înghețată 3D și iluminat din interior pe care vi l-ați dorit dintotdeauna.

Creative Media S.R.L.

CIF RO17021091 
RC J35/3693/2004

Bulevardul Industriei nr. 2/B, Timișoara, TM

Contabilitate:  +40 759 011 101
office@creativetm.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram