+40 741 179 767
office@creativetm.ro

Pe (foarte) scurt despre noi

În câteva cuvinte (și câteva cifre), despre o evoluție permanentă pe parcursul unui deceniu și jumătate. 
200.000+

METRI PĂTRAȚI DE PRINT

au ieșit din imprimantele noastre și au ajuns la beneficiar.
10.000+

METRI PĂTRAȚI DE CASETE LUMINOASE

au plecat la clienții noștri și probabil că se mai aprind și azi.
600,000+

KILOMETRI DE DRUM

au fost străbătuți pentru a ajunge la montajele contractate.
Creative Media activează pe piața producției publicitare de peste 15 ani.

Am avut capacitatea de productie pentru a atrage în portofoliu clienți de anvergură națională și internațională (DM Drogerie Markt - cărora le asigurăm în continuare constant la nivel național nevoile de sign making și wide/grand format printing, BRD, Lc Waikiki, Dräxlmaier, Continental, Humanic, Telekom, Nepi Rockcastle - printre altele în Timișoara cu clădirile de birouri City Business Centre), dar si alți clienți de notorietate pe plan local (jud. Timis și zona de vest a țării), ca Agil, Bega Grup, Almira etc.

La Creative Media suntem fideli ideii de a va oferi produse publicitare care va vor ajuta sa fiti remarcati, combinand know-how-ul in industrie cu tehnologia de ultima ora si preturile competitive pentru a crea solutii vizuale potrivite oricarui buget.
Suntem o echipa tanara dar experimentată si dinamica și în continuă dezvoltare. Activăm într-o locație construită și amenajată dedicat domeniului de activitate, utilizăm echipamente de ultimă generație, atat pe partea de printuri de mari dimensiuni, roll to roll si flatbed, cât si pe partea de producție publicitară în general (utilaj CNC mecanic și laser, sudură in camp protejat, utilaje de termoformare).


Încercăm în permanență să oferim servicii complete clienților noștri și reușim să fim un one-stop shop pentru ce înseamnă producție publicitară OOH. Considerăm acest aspect un punct forte al companiei noastre, la egalitate cu calitatea lucrărilor executate, punctualitatea, tendința continuă de inovare și nu în ultimul rând capacitatea si disponibilitatea de deplasare pentru montaje la nivel național.

Creative Media S.R.L.

CIF RO17021091 
RC J35/3693/2004

Bulevardul Industriei nr. 2/B, Timișoara, TM

Contabilitate:  +40 759 011 101
office@creativetm.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram