+40 741 179 767
office@creativetm.ro

Reclame luminoase

Casete luminoase clasice? Desigur! Dar mai avem și alte propuneri care ar putea să vă placă.  

CASETE LUMINOASE STANDARD

Probabil că sunt cea mai răspândită formă de reclamă luminoasă. De regulă pentru exterior, casetele luminoase clasice confecționate din profil de aluminiu și fețe de plexiglas personalizate sunt atât de populare pentru că au un raport deosebit de avantajos calitate / preț.

Acestea pot fi cu o singură față sau cu două fețe și se pot personaliza atât cu autocolat colorat în masă sau, după caz, cu print în policromie (atât direct pe fața de sticlă acrilică, cât și colantat) și se iluminează din interior cu LED. 

CASETE LUMINOASE XL

În cazurile în care dimensiunile necesare ale unei casete o cer, producem casete luminoase construite din profile de aluminiu, pe schelet metalic și cu față din poliplan tensionat, special pentru aplicații retroiluminate, personalizat cu folii profesionale pentru suport flexibil sau printat digital în policromie.

CASETE LUMINOASE DIN ALUMINIU SAU BOND

Casetele luminoase cu fețe decupate din aluminiu sau plăci de aluminiu compozit sunt un tip ceva mai aparte de casetă luminoasă.  

Modul lor de realizare permite controlul suprafețelor iluminate și oferă în nocturnă elemente grafice cu contrast puternic față de fundal, și pot include chiar elemente de volumetrie.     

CASETE LUMINOASE INDOOR

Pentru interior putem produce casete luminoase pe profil de aluminiu și material textil printat la rezoluție înaltă. Sau displayuri cu rame click și vizualuri imprimate pe backlit film. Ideale pentru situațiile în care doriți să atrageți atenția asupra standului dumneavoastră din târg sau magazinului dumneavoastră din mall, sau vreți să vă prezentați într-un mod atractiv meniul.

Structura modulară și faptul că vizualurile pot fi cu ușurință schimbate fac ca acest tip de casetă să fie o alegere populară pentru spațiile comerciale. 

SEMNALISTICĂ LUMINOASĂ CU PLEXIGLAS ILUMINAT DIN CANT

Folosind o gamă de material special concepută pentru această aplicație în combinație cu gravură, print și un sistem de iluminare discret cu LED se pot produce atât sisteme iluminate cu scop utilitar și de semnalizare, cât și ornamental.        

Creative Media S.R.L.

CIF RO17021091 
RC J35/3693/2004

Bulevardul Industriei nr. 2/B, Timișoara, TM

Contabilitate:  +40 759 011 101
office@creativetm.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram